lørdag den 7. juli 2012

På vej mod nye eventyr (6. Juli)


Efter en enkelt overnatning på KOA Flagstaff er kursen nu sat sydpå og planerne for resten af ferien er stort set lagt. Vi er på vej til San Diego for at opleve strand, by og Sea World. Som skrevet tidligere, så er vi ved at være mættede af naturoplevelser efter to uger, kun afbrudt af et par dage i Las Vegas, og har brug for noget andet nu. Oprindeligt havde planerne været en tur helt mod syd til Tuscon og via Joshua Tree NP inden vi ankommer til Los Angeles d. 10/7. Men vi synes dels, at der er for langt til Tuscon i sneglehuset og dels gider vi ikke mere der slutter på NP - det er dog med undtagelse af Anna, som ikke er færdig med traveture, kigge efter dyr m.m. Dog har hun udtrykt tilfredshed med planerne, så mon ikke det går.


Vi startede turen med et stop ved Oak Creek Canyon. Vi (Heidi) vil gerne se Sedonas 'Red Rocks'. Det bød kløften dog ikke på, men smuk var den. De røde klipper fik vi et glimt af på motorvejen på vej mod Phoenix. Turen var varm (ca. 40 grader udenfor), så vi gjorde hvad vi kunne for at holde os afkølede. Det bestod bl.a. i kolde Vaskeklude fra køleskabet og frokost på McDonalds (blot fordi de havde AC og iskolde drikkevarer). Vi mødte en masse kaktusser (de der med mange arme fra tegnefilm) og en hel del hvirvelvinde.







Kl. 16 var vi fremme ved pladsen, som viste sig at være en rigtig fin plads - lige ned til Colorado floden. Der er gang i en masse vandsport, dvs. motorbåde og jetski. Vi har endnu ikke set nogen på vandski eller wakeboard. Det er stadig varmt (34 grader kl. 21), så vi har badet lidt i floden og meget i poolen og spist sent aftensmad. Der er en anden dansk familie her på pladsen, som har tre drenge på 5, 10 og 13, så Anna og Mikkel har fået stillet behovet for legekammerater lidt her til aften (drengen på 10 er " den bedste kammerat i 100 år" fordi han holder med Brøndby og FCB).



Planen er at stå tidligt op imorgen og forlade pladsen senest kl. 7, for at få så mange kilometer i hjulene som muligt inden det igen bliver alt for varmt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar