lørdag den 14. juli 2012

Highway 1 (13. juli)

Så er vi på vej nordpå, og har haft en god tur fra LA, hvor vi bla. kørte forbi San Marino og Pasadena, der hvor Heidi har boet i et år, spiste frokost i Santa Barbara og fik eftermiddagskaffe i Solvang. Vi er nu på en super plads og overnatter her, inden vi fortsætter nord på i morgen.




Vi talt om på vejen her op, at det er lidt underligt at vi nu har været på farten i næsten 4 uger, og kørt godt 2300 miles. Tiden er fløjet afsted, og vi har oplevet så meget at det efterhånden er vanskeligt at kende fra hinanden. Er derfor glade for vi har vores "dagbogs-blog" så vi efterfølgende, også selv, kan holde styr på det hele.

Selv om det har været rigtig sjovt, det mest af tiden, at køre rundt i vores "lille" bus, så er vi også enige om, at det nu bliver rart at komme af med den, og komme på en omgang badeferie, uden at skulle tænke så meget over "næste dag".

Lige nu tror jeg vi begge synes at 4.5 uge på vejen er nok, ikke at vi har fået for meget, men det gør vi nok snart ;-)

Vi har brugt noget tid på at finde ud af hvordan vi nemmest får afleveret autocamperen, og kommer i lufthavnen, uden at skulle slæbe alt for meget på vores bagage, og det er ikke nogen helt nem opgave, og vi er vist heller ikke alt for enige om hvordan den skal løses, men det ordner sig nok - kan jo være vi møder Jan og Judith igen ;-)

/Keld

Ps vi har været lidt udfordret på camping wifi, så derfor er vi også lidt bagefter med billeder, men vi arbejder på sagen ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar