mandag den 9. juli 2012

Afslapning med sol og strand (8. Juli)

Vi nyder livet i San Diego og gør som planlagt - ikke ret meget! Igår var vi til rock koncert med 'The Jackals'. Et All Amerian band, der spillede hits fra 60'erne og 70'erne. Mikkel havde umiddelbart sat næsen op efter noget Justin Bieber og Bruno Mars, så han var lidt skuffet. Men han overgav sig nu alligevel og rockede med sammen med sin søster, der gav den maks gas til musikken. Vi fik også lidt is med en hel masse toppings. Ungerne elskede det, mens Keld blev kigget noget efter, da han forlod is-baren med en skål is med blot chokoladesovs og lidt nødder. Han havde tydeligvis ikke fattet konceptet. :)

I morges sov vi længe - eller det vil sige børnene sov længe. Far og mor kunne ikke sove længere end til 7.30, mens børnene gassede til kl. 9.30. Det gav en stille morgen, som blev brugt på løbetur til den ene og stille morgenkaffe til den anden.

Da alle mand var oppe og havde fået morgenmad tog vi til stranden. Kursen var sat mod 'Mission Bay Beach', da det var stedet vi blev anbefalet, når man har brug for 4 parkeringspladser. Vi fandt en dejlig lille bugt, der hed 'Ventura Cove', hvor vandet var roligt og ikke så dybt og sandet blødt og gyldent. Faktisk så det ud som om der var drysset guldstøv i sandet (en slags mineral, der fandtes i sandet), som særligt Anna var begejstret for.

Vi badede og solede, og børnene gravede Grand Canyon og Colorado floden i sandet. Men da vi ikke havde medbragt skygge, tog vi afsted igen efter 2 timer. Vi ville egentlig være kørt lidt længere ud og parkeret, for at se hvad der var, men der var så pakket med mennesker længere ude af stranden, sikkert fordi det var her alle butikker, restauranter og 'strandaktiviteter' fandtes, at vi opgav og kørte hjem og spiste frokost i stedet for. Eftermiddagen er blevet brugt på at vaske lidt tøj, bade i poolen og slappe af.

Imorgen går turen til SeaWorld, så her skal vi nok få oplevet en masse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar