søndag den 8. juli 2012

Ankomst til San Diego (7. Juli)

Vi kom som planlagt tidligt op, selvom det var svært at gå i seng igår aftes, da det endelig var blevet lidt køligt efter en meget varm dag. Det betød, at vi trillede ud fra pladsen kl. 6.20. Vi var rigtig glade for at være kommet tidligt afsted - dels fordi vi så kunne køre inden det blev for varmt og dels fordi det betød, at vi ankom til San Diego allerede kl. 11.30.



Vi har valgt endnu en KOA plads, dog er denne plads væsentlig dyrere end de øvrige vi har boet på. Måske fordi den er blevet kåret til den bedste i området af Tripadvisor. Anyway, vi synes også den er fin (ved dog ikke om den er finere end så mange andre, vi har boet på, på det sidste), og der er rigtig mange aktiviteter for børn. Både legepladsen og poolen er indviet og i aften er der live band og 'Ice cream special', hvor man for 2,50 dollars får to kugler is og alt det topping man har lyst til. Imorgen er der 'All you can eat pancake breakfast', så vi får travlt (og ondt i maverne). Pladsen ligger tæt ved motorvejen (det gør rigtig mange pladser herovre), men da støjkilden er en jævn støj, så er det ikke værre end vinden i træerne.



Som sagt er pladsen lidt dyr og derfor havde vi valgt den billigste type plads, der var. Det var også en fin stor plads, men fuldstændig uden skygge. Der er ingen markisse på vognen, så vi er helt afhængig af andre ting, der kan skygge, og vognen vendte så den heller ikke ville give os skygge. Selvom vi synes, at vejret her i San Diego er enormt mildt i forhold til hvad vi kommer fra (temperaturen er faldet 15-20 grader, fra omkring 40 til 23!), så kunne vi nok alligevel ikke leve uden skygge i 3 dage. Vi spurgte derfor efter at blive flyttet og har nu betalt lidt ekstra for en plads med betonbelægning, græsplæne, grill og en lille hæk, og ikke mindst nogle store træer, som kan give lidt skygge. Vi er sikre på at vi bliver glade for det valg.

Børn og voksne nyder tanken om, at vi ikke skal noget de næste par dage og at vi kan sove længe i morgen tidlig. Vi har planlagt at tage i SeaWorld på mandag. Desuden vil vi også gerne ud og se lidt af byen og en tur på stranden. Men nu ser vi hvad vi når og tager det stille og roligt. Mikkel synes dog, at San Diego er lidt koldere, end han havde forventet. :) Der er fremragende netværk her, så vi skal nok opdatere jævnligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar