tirsdag den 19. juni 2012

Så er vi landet

Vil vil blot fortælle at vi nu er landet på vores hotel i San Fransisco, efter en ganske fin tur.

Vi tog toget fra Hadsten kl 8.30 og det kørte fint og var inde præcis i Kastrup. Det gik rigtig fint med check in og der var ikke meget ventetid der, eller i sikkerhedskontrollen. Tiden i Kastrup gik fint, med lidt sightseeing, indkøb af blade osv.



Anna første flyvetur, og Mikkels første han kan huske gik super godt og det var rigtig sjovt, så de 1.5 time gik godt. Vi var dog noget forsinket, hvilket betød vi måtte løbe, tværs gennem Frankfurt, og kun med nød og næppe kom frem til vores fly, blot for at opdage at de havde ændret vores oprindelige seating sådan at vi skulle side noget spredt i flyet. Det fik vi dog ret hurtigt ændret, så Heidi og Anna fik en plads ved vinduer og Mikkel og Keld i midterrækken.
Noget juks, men det gik og efter 11 timers flyvning og 20 minutter i taxa, kom vi godt frem til vores hotel.



Vi har fået et bad og en omgang aftensmad, på den lokale burgerbar, der faktisk var ret ok, men hjemmelavede fritter og det hele, så nu er vi klar til at gå til ro - klokken er 22.45 herovre, og så må vi se hvor længe vi kan sove. Det var kun Anna, der for alvor fik noget søvn hen over Grønland :-)


Ja og Mikkel, fik da også en times tid ... :-)

Så alt i alt en god, men lang rejsedag - nu skal der soves, så vi er klar til oplevelser i morgen.

/Fam. P.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar