søndag den 17. juni 2012

Nu er det næste nu ...

... en dag tilbage ...
Ikke i Nik & Jay forstand, men nu er det altså ved at være nu. Vores store tur, står lige for døren og det er på flere måder lidt underligt at den tur vi har planlagt i lang tid og talt om i endnu længere, nu skal til at tage sin begyndelse.
De 2 mindste familiemedlemmer, glæder sig ud over alle grænser, og Anna har netop droppet en af sine favorit tegnefilm, til fordel for en YouTube into video af vores autocamper - siger vist det meste ;-) Mikkel har spillet de sidste fodboldkampe, og han har pakket sin rygsæk, og bortset fra Danmarks EM kamp i aften, siger han at han er klar ;-) De har begge fået vekslet nogle af de feriepenge de har fået af diverse bedsteforældre, om til dollars, så pungen er fuld og pengene "brænder" allerede lidt i lommen ;-)



De 2 store familiemedlemmer, glæder sig også, men her har virkeligheden nok ikke ramt helt endnu - vi er ikke så hurtige som de mindste, så vi fatter nok ikke helt at nu er det altså nu. Der har været travlt med at lukke opgaver hos TDC, træne fodbolddrenge, være syg og bøvle rundt med en skulder.
Men vi er klar og nu er der stort set pakket, så DSB har bare at være klar til at levere i morgen, når vi i morgen tidlig tager afsted fra Hadsten med en "IC-fætter", der kører os direkte i lufthavnen ;-) Bliver nemt og behageligt inden de 2 fly-hop, først til Frankfurt og derefter til San Francisco, hvor vi lander ca. 20.00 lokal tid - og ja, de er 9 timer bagefter.

Nu skal den lige have en "skalle" med det sidste, en omgang hep, så vi kommer i EM kvartfinalen og så tager vi fat på vores livs ferie - Det bliver helt igennem fantastisk :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar